Vítáme Vás na webových stránkách SVČ Vítkov, p.o.. Přihlašování do kroužků na školní rok 2024/25 bude spuštěno od 1.7.2024!

10. ročník uzlových závodů

Většinu zimního období se mladí hasiči věnují nácviku vázání základních uzlů: plochá spojka (ambulantní), tesařský, lodní, zkracovačka a úvaz na proudnici. V neděli 6. března se ve Vítkově uskutečnil již 10. ročník hasičských uzlových závodů. Síly přijela poměřit družstva z Jančí, Leskovce, Budišova a Hrabství. Závodilo se v kategoriích mladší družstva, mladší jednotlivci, starší družstva, starší jednotlivci, dorost jednotlivci a vedoucí, kteří vázali poslepu. Hodnotí se správnost úvazu a také rychlost.
Vítkovským hasičům se dařilo a bylo to znát u předávání pohárů a medailí vítězům. Družstvo mladších žáků získalo druhé místo, družstvo starších žáků první místo. Za mladší jednotlivce se na druhém místě umístil Nikos Angelopoulos a na třetím místě David Mader. Za starší jednotlivce všechny medailové příčky patřily domácím. Nejrychlejší byl Ondřej Lhotský, který všech pět uzlů uvázal v čase 00:34.60, jen o vteřinu pomalejší byl Samuel Ontkóc a o další půl vteřiny navíc měl Petr Kostka. Za dorost obsadil s přehledem první místo Vojtěch Vašátko (čas 00:30.17) a druhé místo Gabriela Přečková. Také u vedoucích bral zlatou medaili zástupce vítkovských hasičů – Jiří Ondrášek.
Jsme velice rádi, že jsme se mohli sejít a poměřit své síly. Děkujeme všem sponzorům a podporovatelům, díky nimž se mohly závody uskutečnit a děti si odnesly krásné ceny. Jmenovitě: firma Štěpán Hutník, Seven sport, InSPORTline, Olda Huška, město Vítkov a Středisko volného času Vítkov za technickou a organizační výpomoc.

NZDM

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež
a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi
Přejít na NZDM

SASRD

Sociálně aktivizační služby pro rodiny
s dětmi Tunnel Vítkov
Přejít na SASRD

ODBĚR AKTUALIT

Nenechte si ujít žádný kroužek, událost a aktualitu!